Spor ve Etkinlikler

Üniversitemiz, öğrencilerimizin boş zamanlarını spor faaliyetleri ile değerlendirmeleri için geniş bir yelpaze sunar. Göztepe Kampüsümüzde, 1 fitness salonu, 1 basketbol sahası, 3 adet antrenman salonu, 1 jimnastik salonu, 1 tırmanma duvarı, 1 bilardo salonu ve bir müzik stüdyosundan oluşan çok amaçlı bir spor kompleksi vardır. Anadolu Hisarı Kampüsümüzde, 2 adet kapalı yüzme havuzu, 2 açık basketbol ve voleybol sahası, 2 adet futbol sahası, 3 tenis kortu, 1 kapalı jimnastik salonu içeren 2 kapalı spor salonu vardır.

Öğrencilerimizin Haydarpaşa, Bahçelievler, Bağlarbaşı, Acıbadem ve Nişantaşı Kampüslerinde de yararlanabilecekleri birçok basketbol ve voleybol sahaları bulunmaktadır. Sağlık, Kültür ve Daire Başkanlığı, voleybol, basketbol, dağcılık, tenis, masa tenisi ve satranç gibi alanlarda öğrenciler ve üniversite personeli için ücretsiz kurslar düzenlemektedir. Üniversitemizde öğrenciler tarafından kurulan 150 öğrenci kulübü vardır. Bu bağlamda, profesyonel konserler ve gösteriler gibi, öğrenci kulüpleri tarafından organize edilen kültürel ve sosyal faaliyetlere yer verilir. Detaylı bilgi için Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı web sayfası nı ziyaret edebilirsiniz.