2013-2014 Fen Bilimleri Enstitüsü ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Tezli YL,Tezsiz YL ve Doktora Programlarına Ek Kontenjanla Öğrenci Alımı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ve SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA EK KONTENJANLA ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI

İlan Metni için TIKLAYINIZ.

*21.06.2013 Tezli Yüksek Lisans Yabancı Dİl Yeterlik Sınav Sonuçları TIKLAYINIZ

*On-Line Başvuru için TIKLAYINIZ.  LİNK 17-18-19 Haziran 2013 tarihlerinde AKTİF OLACAKTIR. (İlk Giriş Ekranını Kullanınız.)

(On-Line başvurudan sonra 17-18-19 Haziran 2013 tarihlerinde, Göztepe Yerleşkesi Fen Bilimleri Enstitüsü ve Bahçelievler Yerleşkesi Sosyal Bilimler Enstitüsüne belgelerinizi teslim ediniz.)

"Marmara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Başvuruların değerlendirilmesi başlıklı 8 inci maddesinin birinci fıkrasının d bendinde “Mülakata alınacak öğrenciler, yapılan başvuruların ALES, mezuniyet notu, yabancı dil puanı, mesleki bilgi değerlendirmesi ve Senatonun belirlediği diğer esaslar çerçevesinde ilgili jüri tarafından yapılacak ön değerlendirmesi neticesinde belirlenir.  Mülakata alınacak öğrenci sayısı;  10 ve altındaki program kontenjanları için yirmi kişi, 10’un üstündeki program kontenjanları için kontenjanın iki katıdır." denilmektedir.