2013-2014 Tezli YL, Tezsiz YL, Doktora ve Lisansüstü Yatay Geçişle Öğrenci Alımı

2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA ÖĞRENCİ ALIMI VE YATAY GEÇİŞ İLE ÖĞRENCİ ALIMI, KONTENJAN VE BAŞVURU KOŞULLARI

İlan Metni için TIKLAYINIZ.

*Aday öğrenci girişi için TIKLAYINIZ

*18.06.2013 Tezli Yüksek Lisans Yabancı Dİl Yeterlik Sınav Sonuçları TIKLAYINIZ

*Mülakata alınacak öğrencilerin belirlenmesi hakkında açıklama;

"Marmara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Başvuruların değerlendirilmesi başlıklı 8 inci maddesinin birinci fıkrasının d bendinde “Mülakata alınacak öğrenciler, yapılan başvuruların ALES, mezuniyet notu, yabancı dil puanı, mesleki bilgi değerlendirmesi ve Senatonun belirlediği diğer esaslar çerçevesinde ilgili jüri tarafından yapılacak ön değerlendirmesi neticesinde belirlenir.  Mülakata alınacak öğrenci sayısı;  10 ve altındaki program kontenjanları için yirmi kişi, 10’un üstündeki program kontenjanları için kontenjanın iki katıdır." denilmektedir.

*Kesin kayıtlar ilgili Enstitülerde alınacaktır.

*İstenilen belgelerin fotokopilerini kayıt gününde kesinlikle ibraz ediniz.  (10.00 ve 16.00 saatleri arasında evrak teslim)

*Yatay Geçiş için on-line başvuru yapılmayarak kayıt günlerinde evrak teslimi yapılacaktır.

*Başvuru Yeri     :  Göztepe Yerleşkesi Kapalı Spor Salonu (web duyurusu üzerinden on-line başvuru yapıldıktan sonra ilgili belgeler başvuru tarihlerinde teslim edilecektir)

*Başvuru tarihleri: Tezli YL ve Doktora 10-14 Haziran 2013

Tezsiz YL                03-09 Temmuz 2013