2013-2014 Yaz Okulu Harç İadeleri Hk.

*2013-2014 Yaz Okulu için ücret iade hakları bulunan öğrencilerimizin iadeleri BYS sayfalarındaki IBAN bilgilerine gönderilecektir. Banka bilgilerinizi BYS sayfanızdan girmeniz gerekmektedir. Bilgilerin doğruluğunun sorumluluğu kişiye aittir. IBAN bilgileri alacağı bulunan kişiye ait olmak zorundadır. Başkasına ait IBAN a iade yapılmaz.

*Ders seçimi yapan ve dersinin açılması kesinleşen kişilerin yaz okulu ücretleri iade edilmemektedir.

*BYS de alacak olarak görünmeyen hiçbir bedel iade edilmemektedir.

*Alacaklı öğrencilerimizin bilgilerini kontrol etmesi, yeni IBAN bilgisi girişlerinin BYS üzerinden; hata / değişiklik olması durumunda düzeltme için 07.07.2014 saat 10.00 a kadar BYS sayfalarındaki "destek" butonundan "harç işlemleri" uygulamasını seçerek göndermeleri gerekmektedir. IBAN bilgisini sisteme ilk defa giriş yapacak öğrenciler DESTEK uygulamasını kullanmayacaklardır. DESTEK uygulamamız dışında düzeltme / değişiklik yapılmayacaktır. E-posta ile gönderilen yada elden teslim edilen iade formları değerlendirilmeyecektir.

*Belirtilen tarih ve saate kadar düzeltme yapmayan Marmara Üniversitesi öğrencilerinin iadeleri Kampüs kartlarına gönderilecektir.

*Belirtilen tarih ve saate kadar düzeltme yapmayan misafir öğrencilerin iadeleri ise "destek" uygulamamızdan iade formunun gönderilmesi halinde bir sonraki iade döneminde işleme alınacaktır.

HIZLI ERİŞİM