2014-2015 Güz Yarıyılı Yüzdelik Dilim Sonuçları

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Yüzdelik Dilim Başarı Sıralaması

Üniversitemiz 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı yüzdelik dilim başarı sıralamasına giren öğrencilerimiz 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında  öğrenim ücretlerini birinci öğretim öğrencileri için belirlenen öğrenci katkı payı kadar öğrenim ücreti ödeyeceklerdir.

* İlan edilen başarı sıralamasına itirazı olan öğrencilerimiz listenin ilan tarihinden itibaren 7 gün içerisinde http://oidb.marmara.edu.tr/ogrenci/genel-dilekce-formu/ ilgili bağlantıdaki dilekçeyi bilgisayar ortamında doldurup Rektörlük karşısında bulunan Daire başkanlıkları binası Evrak Kayıt birimine teslim ederek başvuruda bulunabilirler. Başvuru sonuçları kişilerin dilekçelerinde beyan ettikleri telefon numaralarına yada e-posta adreslerine yapılacak inceleme sonucunda bildirilecektir. Başvuru itiraz sonuçları hakkında detaylı bilgi sadece "destek" sistemi aracılığıyla talep oluşturanlara yanıt verilecek olup "destek" sistemi haricinde yanıt verilmeyecektir. Belirtilen süre sonunda yapılan itirazlar kesinlikle dikkate alınmayacaktır. 

*** Öğrencilerimizin başarı sıralamasına girebilmesi için alttan ders eksiğinin bulunmaması ve başarısız dersinin olmaması gerekmektedir.

--- Yüzdelik Dilim Sonuçlarına göre listede yer alan öğrencilerimiz yatırmış oldukları harç ücretinin farkını iade almak için http://oidb.marmara.edu.tr/ogrenci/harc-iade-dilekcesi/ adresinde bulunan harç iade dilekçesini eksiksiz ve kendilerine ait bilgilerle doldurarak Rektörlük karşısı Evrak Kayıt birimine teslim ederek yada destek.marmara.edu.tr adresinden dilekçelerini göndererek başvuruda bulunabilirler..

*** 25.02.2015 saat 16.30 a kadar iade dilekçesi ile başvurusunu gerçekleştiremeyen öğrencilerimizin iadeleri Kampüs Kartlarına bağlı hesaplarına yatırılacaktır.. bu nedenle belirtilen tarihten sonra gönderilen belgeler kabul edilmeyecektir.

 

 

Atatürk Eğitim Fakültesi

Bankacılık Ve Sigortacılık Yüksekokulu

Fen-Edebiyat Fakültesi

Hukuk Fakültesi

İktisat Fakültesi

İlahiyat Fakültesi

İletişim Fakültesi

İşletme Fakültesi

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

HIZLI ERİŞİM