2014-Kurumlar Arası Yatay Geçiş(YEDEK LİSTESİ)

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarı Yılında Yatay Geçiş yoluyla Önlisans ve Lisans Diploma Programlarına yedek kayıt hakkı kazanan adaylar listesi için tıklayınız.

Kayıtlar, 05.09.2014 tarihinde saat:16.00’a kadar  “Göztepe Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda” yapılacaktır.

Belgeler; (05.09.2014 tarihinde saat:16.00’a kadar  “Göztepe Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda” )

ÖSYS yerleştirme puan çıktısı ve ÖSYS sonuç çıktısı.

2 Fotoğraf

Dilekçe (Kesin kayıt sırasında MÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından verilecektir.)

Ön kayıt sırasında sisteme yüklenen belgelerin asılları.(Transkript, disiplin cezası hk. belge,  müfredat, ders içerik.)

II.Öğretim Bölüm/Programlardan I.Öğretim Bölüm/Programlarına yatay geçiş hakkı kazanan, %10 başarı belgesi aslı.

TC Kimlik aslı.

2013-2014 Bahar dönemine ait güncel öğrenci belgesi

Katkı Payı Dekontu (İÖ bölüm/programları için) Ücret yatıracaklar listesi tıklayınız.

*Kesin kayıt sırasında, başvuruların şahsen veya noter vekâletli kişiler tarafından yapılması zorunludur.