2014 Özel Yetenek Sınav Sonuçları

Atatürk Eğitim Fakültesi tıklayınız.

Asil kayıtlar 2-3 Eylül 2014   Yedek Kayıtlar 4-5 Eylül 2014 tarihlerinde Göztepe Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda olacaktır.

Özel Yetenek Sınav Sonuçları;

Resim-İş Öğretmenliği Özel Yetenek Sınav Sonuçları tıklayınız.

Müzik Öğretmenliği Özel Yetenek Sınav Sonuçları tıklayınız.

Kesin kayıt için gerekli belgeler;

-Adayın mezun olduğu okuldan aldığı lise diplomasının aslı ya da yeni tarihli Geçici Mezuniyet Belgesi aslı ile bir fotokopisi (başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine geçmez).

-Daha önce bir Yükseköğretim Kurumundan mezun adaylar da lise diplomasını getirmek zorundadırlar.(Son mezun olunan üniversitenin diploması ile kayıt yapılamaz.)
-Nüfus Cüzdanı (arkalı-önlü) Fotokopisi 1 adet (Öğrenci Kimliği için Banka görevlisine teslim edilecektir.)
-3 adet 4.5x6 cm boyutunda fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, önden adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır.)
-Askerlik durum belgesi.(Askerlik yaşı gelmiş her erkek öğrenci askerlik durum belgesi getirecektir. 1994 ve önce doğumlu öğrencilerde askerlik işlemleri başlatıldığından askerlik durum belgesi, e-devlet şifresiyle giriş yapılarak ilgili adresten alınabilir. Buradan alamayanlar askerlik şubelerinden alabilirler.)

Not: Atatürk Eğitim Fakültesi Dekanlığı yukarıda belirtilen belgelerin dışında ek belgeler talep edebilir.

Güzel Sanatlar Fakültesi tıklayınız.