2014 Yüksek lisans (Tezli,Tezsiz), Doktora Programlarına Öğrenci Alımı

2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına öğrenci alımı başvuru süresi yoğun talep üzerine 17.06.2014 Salı günü saat 15:00‘a kadar uzatılmıştır.  Normal başvuru süresi içerisinde başvuruda bulunamayan, eksik evrak ve onaysız evrak gibi nedenlerle başvurusu iptal edilen adaylar başvuru işlemlerini belirtilen süreye kadar tamamlayabilir.

Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

 

Başvuru için tıklayınız. (Tezsiz programlara başvurular,02 Temmuz 2014 tarihinde başlayacaktır.)

 

-2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına (Tezli YL, Tezsiz YL ve Doktora) Öğrenci Alımı, Yatay Geçiş İle Öğrenci Alımı, Kontenjan Ve Başvuru Koşulları Tıklayınız.

 

-KKTC Uyruklu Adaylara ayrılan Lisansüstü Kontenjan Ve Başvuru Koşulları (2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için) Tıklayınız.

 

-Maliye Bakanlığı ile Marmara Üniversitesi Arasında Düzenlenen Lisansüstü Öğretim, Araştırma ve Hizmet İçi Eğitim İş Birliği Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı,  Kontenjan Ve Başvuru Koşulları Tıklayınız.

 

-Sık sorulan sorular

-Yukarıdaki kılavuzları tamamen okuyarak halen sormak istediğiniz bir soru var ise web sayfamızda sağ üst köşede yer alan “bize ulaşın” modülünden başvuru yaparak cevap alabilirsiniz.

-Sorularınız için çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. (0216 627 62 72) 

HIZLI ERİŞİM