2015-2016 Bahar Yarıyılı %10 Başarı Sıralaması

Üniversitemiz 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı yüzdelik dilim başarı sıralamasına giren öğrencilerimiz 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında  öğrenim ücretlerini birinci öğretim öğrencileri için belirlenen öğrenci katkı payı kadar ödeyeceklerdir.

-İlan edilen başarı sıralamasına itirazı etmek isteyen öğrencilerimiz, listenin ilan tarihinden itibaren 7 gün içinde dilekçe (http://oidb.marmara.edu.tr/ogrenci/genel-dilekce-formu/) ile Rektörlük binası karşısında bulunan daire başkanlıkları binası 'Evrak Kayıt' birimine teslim ederek başvuruda bulunabilirler.

-Evrak kayıt birimine teslim edilmeyen dilekçeler dikkate alınmaz.

-Başvuru sonuçları kişilerin dilekçelerinde beyan ettikleri telefon numaralarına yada e-posta adreslerine yapılacak inceleme sonucunda bildirilecektir.

-Öğrencilerimizin başarı sıralamasına girebilmesi için alttan ders eksiğinin bulunmaması ve başarısız dersinin olmaması gerekmektedir.

Atatürk Eğitim Fakültesi

Hukuk Fakültesi

İktisat Fakültesi

İşletme Fakültesi

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

*Hesaplamalar tamamlandıkça birimlerin listeleri eklenecektir.