2015-2016 Güz Yarıyılı Yüzde Onluk Başarı Sıralaması

Üniversitemiz 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı yüzdelik dilim başarı sıralamasına giren öğrencilerimiz 2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında  öğrenim ücretlerini birinci öğretim öğrencileri için belirlenen öğrenci katkı payı kadar ödeyeceklerdir.

 

-İlan edilen başarı sıralamasına itirazı etmek isteyen öğrencilerimiz, listenin ilan tarihinden itibaren 7 gün içinde dilekçe (http://oidb.marmara.edu.tr/ogrenci/genel-dilekce-formu/) ile Rektörlük binası karşısında bulunan daire başkanlıkları binası 'Evrak Kayıt' birimine teslim ederek başvuruda bulunabilirler.

-Evrak kayıt birimine teslim edilmeyen dilekçeler dikkate alınmaz.

-Başvuru sonuçları kişilerin dilekçelerinde beyan ettikleri telefon numaralarına yada e-posta adreslerine yapılacak inceleme sonucunda bildirilecektir. 

-Öğrencilerimizin başarı sıralamasına girebilmesi için alttan ders eksiğinin bulunmaması ve başarısız dersinin olmaması gerekmektedir.

-Ücret iadeleri BYS (Bilgi Yönetim Sistemi) de kayıtlı olan IBAN'a yapılacaktır. İadesinin BYS (Bilgi Yönetim Sistemi) de kayıtlı hesaptan farklı bir hesaba yapılmasını isteyen öğrencilerimiz 18/02/2016 kadar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına müracaat edebilirler. 

*Harç iade formu

 

 

Atatürk Eğitim Fakültesi

Fen-Edebiyat Fakültesi

Hukuk Fakültesi

İktisat Fakültesi

İlahiyat Fakültesi

İşletme Fakültesi

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

 

*Hesaplamaları tamamlanmayan birimlerin listeleri daha sonra eklenecektir. 

 

HIZLI ERİŞİM