2016-ÖSYS Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri

2016-ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adaylar;

2016-ÖSYS Ek Yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup Ek Yerleştirme kesin kayıtları, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Göztepe Yerleşkesi) tarafından 6-9 Eylül 2016 tarihleri arasında alınacaktır. Adayların kayıt işlemleri için şahsen başvurmaları gerekmektedir. Diğer detaylar için kılavuzu inceleyiniz.

*Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına(Göztepe Yerleşkesi) başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

*Bir yükseköğretim kurumundan mezun veya yükseköğretim kurumunda kayıtlı olan adaylar Üniversitemize kayıt için lise diploması aslını getirmek zorundadırlar.

*Liseden henüz mezun olamayan adaylar, lisesinden mezun durumda olduğuna dair imzalı yazı getireceklerdir.

*İkinci öğretim ve Uzaktan öğretim öğrenci numaraları için tıklayınız.

*Öğrenci numarası ile Yapı Kredi Bankası Şubelerinden katkı payı ücreti yatırılacaktır.

Kayıt için gerekli belgeler, diğer işlemler ve katkı payı tutarı bilgisini içeren kılavuz için tıklayınız.

Kayıt Yeri:Marmara Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Kayıt Tarihi: 6-7-8-9 Eylül 2016 (Mesai saatleri süresince)

Adres:Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi 34722 Kadıköy İstanbul / TÜRKİYE Harita için tıklayınız.

2016-ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuçları

2016-ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler