2017-2018 Çift Anadal / Yandal Programları Yedek-Kesin kayıt Hakkı Kazananların İlanı

Çift Anadal Yedek Kontenjandan yararlanmak için başvuruda bulunan öğrencilerimizden kayıt hakkı kazanan veya kontenjan doluluğu nedeniyle kayıt yaptıramayacak öğrencilere ait listeler için tıklayınız.

Yandal  Yedek Kontenjandan yararlanmak için başvuruda bulunan öğrencilerimizden kayıt hakkı kazanan veya kontenjan doluluğu nedeniyle kayıt yaptıramayacak öğrencilere ait listeler için tıklayınız.

Dilekçe veren ve kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmıştır. Bu öğrenciler kayıt hakkı kazandıkları ilgili Fakülte/Yüksekokul Öğrenci İşleri Birimine başvuruda bulunarak 22.09.2017 tarihine kadar ders kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 25.09.2017 11:22:23 tarihinde güncellenmiştir.