2017-ÖSYS Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri

2017-ÖSYS Ek Yerleştirme Sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adaylar;

2017-ÖSYS Ek Yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup Ek Yerleştirme kesin kayıtları, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (Göztepe Yerleşkesi) tarafından 14-19 Eylül 2017 tarihleri arasında alınacaktır. Adayların kayıt işlemleri için şahsen başvurmaları gerekmektedir. Diğer detaylar için kılavuzu inceleyiniz.

*Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına(Göztepe Yerleşkesi) başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

*Bir yükseköğretim kurumundan mezun veya yükseköğretim kurumunda kayıtlı olan adaylar Üniversitemize kayıt için lise diploması aslını getirmek zorundadırlar.

*Liseden henüz mezun olamayan adaylar, lisesinden mezun durumda olduğuna dair imzalı yazı getireceklerdir.

*Öğrenci Numarası ile Yapı Kredi Bankası Şubelerinden katkı payı ücreti yatırılacaktır.

Kayıt için gerekli belgeler, diğer işlemler ve katkı payı tutarı bilgisini içeren kılavuz için tıklayınız.

Yeni kayıt kılavuzu için tıklayınız.

Kayıt Yeri:Marmara Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Göztepe Kampüsü