2018-2019 Yaz Okulu Açılması Kesinleşen Derslere Kayıt Başvuruları 09.07.2019 tarihi saat 14:00'da başlayıp, 16.07.2019 tarihi saat 17:00'da sona erecektir.

Başka birimden ders alacak Üniversitemiz öğrencilerinin 11.07.2019 tarihi mesai bitimine kadar ilgili birim öğrenci işlerine dilekçe ile başvuru yapmaları gerekmektedir.

YAZ OKULU TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

• Üniversitemiz öğrencileri ön kayıt işlemini bys.marmara.edu.tr adresinden “Yaz Okulu Ders Kayıtlanması”  sekmesinden yapacaklardır.
  • Misafir öğrenciler (Marmara Üniversitesi aktif öğrencileri dışındaki diğer öğrenciler)
  1. öncelikle basvuru.marmara.edu.tr adresinden sisteme kayıt olduktan sonra 04 Temmuzda açılacak olan “YAZ OKULU”  bağlantısından başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri ve başvuru sistemi tarafından son aşamada verilecek olan 1999.. ile başlayan öğrenci numaraları ile,
  2. bys.marmara.edu.tr adresine giriş yapıp ders seçimi yapmaları gerekmektedir.
  • Tüm işlemler için Yaz Okulu başvuru kılavuzunun dikkatle incelenmesi gerekmektedir.