2019 YKS YENİ KAYIT İŞLEMLERİ

YKS Elektronik Kayıt Tarihleri Uzatıldı

2019 YKS yerleştirme sonuçlarının erken açıklandığı dikkate alınarak; bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıtlarının 19-21 Ağustos 2019 tarihi yerine, 16-21 Ağustos 2019 tarihi olarak başvuru süresi genişletilmiştir.

Üniversiteye şahsen yapılacak olan kayıt işlemlerinin süresinde ise bir değişiklik olmayıp, bu kayıtlar önceden planlandığı gibi 22-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

2019 YKS Sonucu Üniversitemize yerleşen adayların YKS Yeni Kayıt Kılavuzunu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir. İlgili kılavuzda yeni kayıt işlemleri ile ilgili tüm hususlara yer verilmiştir.

2019- YKS Yeni Kayıt Kılavuzu İçin Tıklayınız.

e-Devlet Üzerinden e-Kayıt Yaptıracaklar İçin Tıklayınız.

Bireysel Kayıt Yaptıracaklar İçin Tıklayınız.

Yeterlilik Sınav Tarihleri için Tıklayınız.

Muafiyet Sınav Tarihleri İçin Tıklayınız.

Harç Ücretleri İçin (Birinci Öğretimlerde harç ücreti bulunmamaktadır. Yalnız başka bir Üniversitede kayıtlı iseniz  İkinci Üniversite harç ücreti yansımaktadır.) Tıklayınız.

İstanbul İndirimli Seyahat Kartları (İETT) Hakkında Bilgi İçin Tıklayınız.

Kampüs Kart Hakkında Bilgi İçin Tıklayınız.

GÜZ YARIYILI DERS KAYDI İŞLEM BASAMAKLARI İÇİN TIKLAYINIZ