2023- DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) EK YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT İŞLEMLERİ

DGS EK Kayıt Tarihleri: 13-16 Ekim 2023 (e-Devlet Üzerinden Elektronik Kayıt)

2023 DGS EK (Dikey Geçiş Sınavı) yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-Devlet üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak    13-16 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

E-Kayıt uygulamasını kullanacak adayların kayıt işlemleri için önceden “Üniversite e-Kayıt Kullanım Kılavuzu” nu incelemeleri yararlı olacaktır. E-Kayıt işlemleri için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-kayıt Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

e-Devlet üzerinden e-Kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler, kayıt için herhangi bir belge teslimi yapmayacaklardır.

Üniversite E-Kayıt uygulamasından kayıt işlemini tamamlayamayan adaylar 17-19 Ekim 2023 tarihleri arasında yerleştikleri birime bizzat başvuruda bulunarak kayıt belgeleri ile birlikte bireysel kayıt olabileceklerdir. Kayıt işlemleriniz öncesi kayıt kılavuzunu incelemeniz faydalı olacaktır. Üniversitemiz 2023 DGS-Ek kayıt kılavuzu için tıklayınız.

Yerleşke Bilgileri İçin Tıklayınız.