2023-YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI (YKS) EK YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT İŞLEMLERİ

YKS Ek Yerleştirme Kayıt Tarihleri: 27 – 29 Eylül 2023 (e-Devlet Üzerinden Elektronik Kayıt)

2023 YKS- Ek yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-Devlet üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını üzerinden 27-29 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

 

e-Devlet üzerinden elektronik kayıt yaptırabilmek için e-Devlet şifresi ile  (PTT şubelerinden temin edilen) https://www.turkiye.gov.tr  adresinden giriş yaparak kayıt işlemlerini tamamlayabilirler.

e-Devlet üzerinden elektronik kayıt yaptırmış olan adaylarımızın Üniversitemize kayıt için gelmelerine ve herhangi bir belge teslim etmelerine gerek yoktur.

 

e-Kayıt uygulamasını kullanacak adayların kayıt işlemleri için önceden “Üniversite e-Kayıt Kullanım Kılavuzu” nu incelemeleri yararlı olacaktır. Üniversite e-kayıt Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

 

Üniversite e-Kayıt uygulamasından kayıt işlemini tamamlayamayan /tamamlayamayacak olan adaylar 27 Eylül 2023 – 3 Ekim 2023 tarihleri arasında kayıt hakkı kazandıkları birime bizzat başvurarak kılavuzda belirtilen kayıt belgeleri ile birlikte bireysel kayıt olabileceklerdir. Kayıt işlemleriniz öncesi Üniversitemiz Kayıt Kılavuzunu incelemeniz yararlı olacaktır.

 

Marmara Üniversitesi kayıt kılavuz için tıklayınız.

Üniversitemiz Yerleşke Birim Krokisi için tıklayınız.

Üniversitemiz Birim İletişim Bilgileri için tıklayınız.

Üniversitemiz Birim Adres Bilgileri için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM