7143 sayılı Kanun’un 15 inci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'na eklenen geçici 78 inci madde kapsamında Üniversitemize yerleştirilen Öğrenciler.

18 Mayıs 2018 tarih ve 30425 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe giren, 7143 sayılı Kanun’un 15 inci maddesi ile 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'na eklenen geçici 78 inci madde kapsamında kayıtlı olduğu üniversiteye başvuruda bulunanlardan;

1.   Programın kapatılması,
  2.   Öğrenci alımının durdurulması,
  3.   Kayıtlı olduğu üniversite bünyesinde eşdeğer programın bulunmaması gibi nedenlerle kayıtlanamamış olan ve Üniversitemize Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca yerleştirilenlerden kayıt yaptırmamış olanlar 23/08/2019 tarihine kadar kayıt başvurusunda bulunabilirler.

Yukarıda belirtilen statüde yerleşenlerin Kayıt işlemleri için Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Kayıt İşleri Şube Müdürlüğüne başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvuru kayıt işlemleri Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca belirlenen usul ve esaslara göre gerçekleştirilecektir.