ÇİFT ANA DAL / YAN DAL PROGRAMLARI ASİL KAYIT BAŞVURULARI

Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna kayıt yaptıracak aday öğrenciler tam teşekküllü Devlet Hastanesinden kurul raporu getireceklerdir.

Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya bölümüne kayıt yaptıracak aday öğrenciler, akciğer mikrofilmi getireceklerdir.

Yedek olarak kazanan adaylar listesi, asil olarak kazanan ve kayıt yaptırmayan adaylar belirlendikten sonra ilan edilecektir. Kayıt yaptırmayan asil kadar yedek kontenjan ilan edilecektir. Yedek ilanlar yine bu sayfadan yapılacaktır.

Kayıtlar Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından dilekçe ile yapılacaktır.

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 10.09.2019 08:55:14 tarihinde güncellenmiştir.