Kapatılan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunları Hakkında

23 Mart 2012 tarih 28242 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararı ile Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kapatılarak;

İşletme Fakültesi,

İktisat Fakültesi,

Siyasal Bilgiler Fakültesi kurulmuştur.

23 Mart 2012 tarihinden önce İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi adıyla kayıtlanan ve yeni fakülte adıyla diploma almak isteyen öğrencilerin şahsen veya resmi vekili aracılığıyla 26 Mayıs - 14 Haziran 2016 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Diploma ve Arşiv Şube Müdürlüğüne Öğrenci Kimlik Kartları veya Nüfus Cüzdanıyla birlikte imza atmak için müracaat etmeleri gerekmektedir.

NOT: Yeni fakülte adıyla diploma almak isteyenler için son defa talep alınacaktır. Bu nedenle İktisadi ve İdari Bilimler Fakütlesi adıyla kayıtlanan tüm öğrencilerin bu hususa dikkat etmeleri gerekmektedir.