Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal Programları Başvuru İşlemleri

YEDEK KAYIT İŞLEMLERİ TAMAMLANMIŞTIR. ÖĞRENCİLER, KAYIT BİLGİLERİNİ BAŞVURU SAYFASINDAN GÖREBİLİRLER.

Başvuru sistemi için tıklayınız. (Başvurular 27 Haziran 2016 saat 10.00'da başlayacak, 30 Haziran 2016 saat 16:00 da kapatılacaktır.)

Tarihler ile ilgili detaylı bilgi "Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal / Yandal Programları" başlığıyla     http://takvim.marmara.edu.tr/ adresinde belirtilmiştir.

Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal / Yandal Programları sonuçları  açıklanmıştır.

Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal / Yandal Programları kayıtları  18.07.2017  Pazartesi günü saat 10:00 dan itibaren Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Özel Yetenek/Yeterlilik Sınavı Tarih ve Salonları.

Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Öğretmenliği Anabilim Dalı Kurum İçi Yatay/ÇAP/YAP özel yetenek sınavı 1 Temmuz 2016 günü saat 10:00 yer R-1 nolu resim atölyesinde yapılacaktır.

Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı     –  Yandal Sınav Tarihi:30 Haziran 2016 günü saat 10:00, yer M3  -Çift Anadal Sınav Tarihi:1 Temmuz 2016 günü saat 10:00 yer M3 de yapılacaktır.

Güzel Sanatlar Fakültesi özel yetenek sınavları 1 Temmuz 2016 tarihi saat 10:00 da Güzel Sanatlar Fakültesi Acıbadem Yerleşkesinde yapılacaktır.

İlahiyat Fakültesi Kurum İçi Yatay/ÇAP/YAP  kontenjanlarını tercih edecek öğrencilere yapılacak olan yeterlilik sınavı tarihi 1 Temmuz 2016 günü saat 14:00 yer MC514 de yapılacaktır

Spor Bilimleri Fakültesi ÇAP kontenjanlarına başvuran öğrencilerin özel yetenek sınavları  1 Temmuz 2016 tarihinde, başvurulan branş durumuna göre 09:00-17:00 saatlerinde yapılacaktır.

Yabancı Dil Yeterlilik sınavı Yabancı Diller Yüksekokulu (Göztepe) -(İngilizce 10:00),(Almanca 13:00), (Fransızca 15:00) yer ve saatlerinde yapılacaktır.

Özel Yetenek Sınav Listesi için tıklayınız

Özel Yetenek / Yeterlilik Sınav yerleri listesi için tıklayınız

Kontenjanlar için tıklayınız.

Kılavuz için tıklayınız.

Akış Şeması için tıklayınız.

-Başvuru işlemleri tamamen sistem üzerinden yapılacaktır.

-Herhangi bir belge yükleme işlemi yapılmayacaktır.

-Yabancı Dil Yeterlilik ve Özel Yetenek Sınavıyla ilgili detayların kılavuzdan dikkatle okunması gerekmektedir.

-Tüm başvurular için, adayın tamamladığı yarıl/yıl a kadar müfredatındaki tüm dersleri almış ve başarmış olması zorunluluğu vardır. Bu nedenle transkript kontrolü yaparak başarılmamış veya eksik ders olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 20.08.2016 03:51:50 tarihinde güncellenmiştir.