Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal Programları Başvuru İşlemleri

YEDEK KAYIT İŞLEMLERİ TAMAMLANMIŞTIR. ÖĞRENCİLER, KAYIT BİLGİLERİNİ BAŞVURU SAYFASINDAN GÖREBİLİRLER.

Başvuru sistemi için tıklayınız. (Başvurular 27 Haziran 2016 saat 10.00'da başlayacak, 30 Haziran 2016 saat 16:00 da kapatılacaktır.)

Tarihler ile ilgili detaylı bilgi "Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal / Yandal Programları" başlığıyla     http://takvim.marmara.edu.tr/ adresinde belirtilmiştir.

Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal / Yandal Programları sonuçları  açıklanmıştır.

Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal / Yandal Programları kayıtları  18.07.2017  Pazartesi günü saat 10:00 dan itibaren Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Özel Yetenek/Yeterlilik Sınavı Tarih ve Salonları.

Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim İş Öğretmenliği Anabilim Dalı Kurum İçi Yatay/ÇAP/YAP özel yetenek sınavı 1 Temmuz 2016 günü saat 10:00 yer R-1 nolu resim atölyesinde yapılacaktır.

Atatürk Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Öğretmenliği Anabilim Dalı     –  Yandal Sınav Tarihi:30 Haziran 2016 günü saat 10:00, yer M3  -Çift Anadal Sınav Tarihi:1 Temmuz 2016 günü saat 10:00 yer M3 de yapılacaktır.

Güzel Sanatlar Fakültesi özel yetenek sınavları 1 Temmuz 2016 tarihi saat 10:00 da Güzel Sanatlar Fakültesi Acıbadem Yerleşkesinde yapılacaktır.

İlahiyat Fakültesi Kurum İçi Yatay/ÇAP/YAP  kontenjanlarını tercih edecek öğrencilere yapılacak olan yeterlilik sınavı tarihi 1 Temmuz 2016 günü saat 14:00 yer MC514 de yapılacaktır

Spor Bilimleri Fakültesi ÇAP kontenjanlarına başvuran öğrencilerin özel yetenek sınavları  1 Temmuz 2016 tarihinde, başvurulan branş durumuna göre 09:00-17:00 saatlerinde yapılacaktır.

Yabancı Dil Yeterlilik sınavı Yabancı Diller Yüksekokulu (Göztepe) -(İngilizce 10:00),(Almanca 13:00), (Fransızca 15:00) yer ve saatlerinde yapılacaktır.

Özel Yetenek Sınav Listesi için tıklayınız

Özel Yetenek / Yeterlilik Sınav yerleri listesi için tıklayınız

Kontenjanlar için tıklayınız.

Kılavuz için tıklayınız.

Akış Şeması için tıklayınız.

-Başvuru işlemleri tamamen sistem üzerinden yapılacaktır.

-Herhangi bir belge yükleme işlemi yapılmayacaktır.

-Yabancı Dil Yeterlilik ve Özel Yetenek Sınavıyla ilgili detayların kılavuzdan dikkatle okunması gerekmektedir.

-Tüm başvurular için, adayın tamamladığı yarıl/yıl a kadar müfredatındaki tüm dersleri almış ve başarmış olması zorunluluğu vardır. Bu nedenle transkript kontrolü yaparak başarılmamış veya eksik ders olup olmadığı kontrol edilmelidir.