Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal Yerleşme Sonuçları

Kurum İçi Yatay Geçişle kayıtlanan öğrencilerin yeni numaraları için tıklayınız. (22-23 e kadar kayıtlanlar, kayıt alındıkça bu liste güncellenecektir.)

-İÖ öğrencileri katkı payı ücretlerini Denizbak Şubelerinden yatıracaklardır.

Kurum İçi Yatay, ÇAP ve YAP  değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

-Asil olarak yerleşen öğrencilerimizin kesin kayıtları 22-23-24 Eylül 2014 tarihleri arasında "Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı"ndan alınacaktır.

Gerekli Belgeler;

-Dilekçe (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında kayıt sırasında verilecektir.)

-Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna kayıt yaptıracak aday öğrenciler tam teşekküllü Devlet Hastanesinden kurul raporu getireceklerdir. Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya bölümüne kayıt yaptıracak aday öğrenciler, akciğer mikrofilmi getireceklerdir.

Önemli Not:

-Kurum İçi Yatay, ÇAP ve YAP tercihlerine "asil" olarak yerleşen öğreciler, sadece bir bölüm/program için kayıt yaptırabilir.

-Yedek olarak kazanan adaylar listesi, asil olarak kazanan ve kayıt yaptırmayan adaylar belirlendikten sonra ilan edilecektir. Kayıt yaptırmayan asil kadar yedek kontenjan ilan edilecektir. Yedek ilanlar yine bu sayfadan yapılacaktır.

-Posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 24.09.2014 12:33:41 tarihinde güncellenmiştir.