Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal Yerleştirme Sonuçları

Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal / Yandal Programları sonuçlarına başvuru sistemimizden ulaşabilirsiniz. (Saat 13.00'da ilan edilecektir.)

Kesin kayıt tarihleri: 28,29,30 Eylül 2015 (Saat 10.00-16.30 arasında)

Yedek Kayıt Tarihi: 1-2 Ekim 2015

Yedek Kayıt Şekli;

*Başvuru sisteminde kayıt yaptırmayan 'asil' öğrenciler 'Kayıtlanmadı' şeklinde görülmektedir. Bu öğrencilerin yerine, tüm yedek öğrencilerden dilekçe alınacaktır. Süre bitiminde (yedek kayıt tarihleri) dilekçe vermiş yedekler, puan sıralaması yapılarak kayıt hakkı kazananlar tespit edilecektir. Kesin kayıt hakkı kazanan yedekler Başkanlığımızca kayıtlanacaktır.

*Süresi içerisinde dilekçe vermeyen yedekler kayıt hakkı kazanamazlar.

Kayıt yeri: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında alınacaktır.

*Ders kayıtları ve BYS işlemleri işlemleri 6-9 Ekim 2015 tarihi itibarıyla yapılacaktır. Bu tarihten önce ders kayıt işlemi yapılamamaktadır.

Önemli Notlar;

• -Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir.(Noter vekâleti ile başvuru alınabilir. Posta yoluyla kayıt yapılmaz.),
  • -Kayıt için belge gerekmemektedir,
  • -Nüfus Cüzdanı veya öğrenci kimlik kartı yanınızda olmalıdır.