Lisansüstü Kesin Kayıt ve Tezsiz YL Ücret Ödemeleri

Kayıt tarihleri ve gerekli belgeler. Kılavuz için tıklayınız.

->ÖĞRENCİ NUMARALARI 'Başvuru Sisteminde' 'Yerleştirme Sonucu' ALANINDA 'Öğrenci No' altında gösterilmiştir.

->Tezsiz Lisansüstü programlarına kayıtlanan tüm öğrencilerimiz, 'Başvuru Sisteminde' 'Yerleştirme Sonucu' alanında 'Öğrenci No' altında gösterilen öğrenci numaralarına ücret ödemelerini yapabileceklerdir. (Kayıt olmak istediğiniz programın öğrenci numarasına ücret ödeyiniz.)

->Üniversitemiz öğrenci otomasyon sisteminden (bys.marmara.edu.tr) giriş yapmak için öğrenci numaralarının başına 'o' harfi ekleyerek (Örn: o199915001) kullanıcı adını, başvuru sisteminde kullanılan şifreyi ise şifre alanına girerek sisteme giriş yapabilirsiniz.

->Başvuru sistemindeki şifrenizi hatırlamıyorsanız bys.marmara.edu.tr adresinden şifremi unuttum seçeneğinden şifre alabilirsiniz.

->Şifre oluşturma sonrası sisteme giriş yaparak

• Ödeme yapılması gereken öğrenim ücreti miktarı BYS den görüntülenebilir.
  • Öğrenim ücreti ödemesi gerçekleştirildikten sonra takvim.marmara.edu.tr adresinde belirtilen tarihlerde ders kayıtlanması yapılabilir.

->Tezsiz Lisansüstü öğrencilerinin öğrenim ücreti ödemeleri, harc.marmara.edu.tr adresinden “World” özelliğine sahip kredi kartları ile her dönem için 6 taksit olarak ödenebilecektir. İlgili sayfadan yönlendirileceğiniz 3d Secure YKB online ödeme sayfasında “World” özellikli kredi kartınızla taksitli olarak; “World” özelliği olmayan kredi kartınızla ise tek çekim olarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

->Kredi kartı ile ödeme yapılabilecek bankalara ait bilgiler aşağıda verilmiştir.

Yapı Kredi Bankası Worldcard, Albaraka Worldcard, Anadolubank Worldcard, TEB Worldcard, Vakıfbank Worldcard

->Kredi kartsız nakit olarak yapacağınız tüm ödeme işlemleri Yapı ve Kredi Bankası şubelerinden yada Yapı ve Kredi Bankası İnternet Şubesinden gerçekleştirilebilir.

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 09.02.2016 09:05:39 tarihinde güncellenmiştir.