Lisansüstü (Tezsiz YL, Tezli YL ve Doktora) Programlarına Öğrenci Alımı (2013 Bahar Yarıyılı)

*Asil kayıtlar 17.01.2014 Cuma günü dahil olmak üzere 1 gün uzatılmıştır. Yedeklerin İlanı ve Kaydı 20 Ocak 2014 e alınmıştır.

Başvuru Ekranı için TIKLAYINIZ

*02-06 Ocak 2014 tarihleri arasında, internet başvurusu yapılarak aynı tarihlerde gerekli evrakların ilgili Enstitüye şahsen teslim edilmesi gerekmektedir.)

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı, Yatay Geçiş İle Öğrenci Alımı Başvuru Koşulları TIKLAYINIZ.

Lisansüstü (Tezli Yüksek Lisans, Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora) Programları Öğrenci Kontenjanları TIKLAYINIZ.

Ücretler hakkında bilgi için ilgili Enstitüden bilgi alabiilirsiniz. Adres ve Telefon için TIKLAYINIZ.

*Tezsiz Lisansüstü ücret ödemeleri, harc.marmara.edu.tr adresinden tüm bonus kredi kartlarına 5 taksit olarak ödenebilecektir.  (Denizbank şubelerinden ödeme yapılabilir. Saat 11.00 itibarıyla yukarıda ki linkten de yatırılabilecektir.)

*Kayıt hakkı kazanan Üniversitemiz çalışanlarının, personel kimlik kartlarıyla, eş ve çocuklarının ise nüfus kayıt örneği ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

Yabancı Dİl Yeterlik Sonuçları TIKLAYINIZ.