Milli Sporcu Kayıt İşlemleri(2018-ÖSYS)

2018-ÖSYS Milli Sporcu Yerleştirme Sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adaylar;

13 Eylül 2018 - 20 Eylül  2018 tarihleri arasında Anadoluhisarı Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesine aşağıdaki belgelerle birlikte başvurabilirler.

2018–2019 Eğitim-Öğretim Yılı Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler;

1)      YGS Sonuç Belgesi

2)      Lise Diplomasının Aslı, Ya Da Yeni Tarihli Mezuniyet Belgesi  (Başarı belgesi mezuniyet belgesi yerine geçerli değildir)

3)      Kimlik Fotokopisi

4)      6 ADET 4,5x6 (cm) Boyutunda Fotoğraf

5)      Savcılık Belgesi (sabıka kaydının olmadığını gösterir)

6)      Sağlık Raporu(HEYET RAPORU) (en az 5 doktor tarafından düzenlenecek heyet raporu vermeye yetkili hastanelerden)

7)      Milli Sporculuk Hakkından Faydalananların, Başvurdukları Spor Branşında Milli Olduklarını Gösteren, GSGM Veya Özerk Federasyonlar Tarafından Verilmiş Millilik Belgesinin Onaylı Suret

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 31.10.2018 09:28:16 tarihinde güncellenmiştir.