SAĞLIK LİSANS TAMAMLAMA KAYIT İŞLEMLERİ

SAĞLIK LİSANS TAMAMLAMA KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA

Sağlık Alanında Lisans Tamamlama yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 7-15 Ağustos (23:59) 2019 tarihleri arasında yapılmıştır. Bu tarihler arasında elektronik kayıt yapamayan adaylar 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında mesai bitimine kadar Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (Başıbüyük Sağlık Kampüsü) tarafından alınacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedecekler.

Yerleşen adaylardan önlisans öğrenimini yurtdışında tamamlayanların kayıt işlemleri ilgili Birimler tarafından alınacak olup, elektronik kayıt yapamayacaklardır.

Kayıt Sırasında alınacak Belgeler;

-Diploma veya mezuniyet belgesi (Aslı, imzalı, onaylı, mühürlü),

-Transkript belgesi (Aslı, imzalı, onaylı, mühürlü),

-Yerleştirme sonuç belgesi,

-Nüfus Cüzdanı aslı (Sadece gösterilecektir.)

-Heyet sağlık raporu,

-Katkı Payı Dekontu (Aşağıdaki listede verilen öğrenci numarasına Yapı Kredi Bankası AŞ Şubelerinden 19 Ağustos 2019 tarihinde başlayarak 23 Ağustos 2019 tarihleri arasında katkı payı ücret yatırılabilecektir.)

-Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

- Katkı Payı Öğrenim Ücreti 142 TL’dir.

Daha önceki Üniversitesinden alınmış ders içerikleri (Muafiyet için gereklidir. Kayıt işleminden sonra 10 iş günü içerisinde de getirilebilir.)

Kayıt işlemleri sırasında aşağıdaki hususlara dikkat edilecektir;

• Kayıtlar şahsen ya da noter vekâleti ile yapılabilir.
  • Yanlış beyanda bulunan adayın kaydı alınmayacaktır.
  • Mezuniyet tarihi Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının belirttiği tarihinden sonra olan adayların kayıtları alınmayacaktır.

Bu nedenle belgelerde mezuniyet tarihlerinin belirtilmiş olması gerekmektedir.