SURİYELİ ÖĞRENCİLER İÇİN DESTEK BURSLARI

-Burs programlarına başvurular, 30/12/2015 - 11/01/2016 (23:59‘a kadar) tarihleri arasında internet üzerinden alınacaktır. Adaylar, aşağıda linki yer alan başvuru formunu elektronik ortamda eksiksiz olarak doldurmak ve taradığı ek belgeleri yüklemek suretiyle başvurularını yapacaklardır. Taranarak sisteme yüklenen belgeler pdf ya da jpeg formatında olmalıdır.

-Applications will be accepted online only and will end by 11/01/2016 (till 23:59). Online application form, that will be activated on 30/12/2015 and available in the link below, must be completely filled out by the applicants and supporting documentation must be uploaded to the application form. Applicants must fill out the application form completely, scan and upload the required documents to the online form in a proper file format (pdf, jpeg). Otherwise, applications will be classified as invalid.

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 06.01.2016 11:44:18 tarihinde güncellenmiştir.