Tezli YL, Doktora ve Tezsiz-Uzaktan Eğitim YL Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı (2015-2016 Güz Yarıyılı)

Uzaktan Eğitim Yükseklisans Başvurusu için tıklayınız. (21 Ağustos 2015 e kadar devam etmektedir.)

Uzaktan Eğitim Yükseklisans Kontenjanları için tıklayınız.

-2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Lisansüstü Programlarına (Tezli YL, Doktora, Tezsiz ve Uzaktan Eğitim Yüksek Lisans) Öğrenci Alımı, Kontenjan Ve Başvuru Koşulları Kılavuzu Tıklayınız.

-KKTC Uyruklu Adaylara ayrılan Lisansüstü Kontenjan Ve Başvuru Koşulları (2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için) Tıklayınız.

-Maliye Bakanlığı ile Marmara Üniversitesi Arasında Düzenlenen Lisansüstü Öğretim, Araştırma ve Hizmet İçi Eğitim İş Birliği Lisansüstü Programlarına Öğrenci Alımı,  Kontenjan Ve Başvuru Koşulları Tıklayınız.

-Yukarıdaki kılavuzları okuduktan sonra kılavuzda yer alan bilgiler haricinde sorunuz var ise internet sayfamızda sağ üst köşede yer alan “bize ulaşın” sekmesinden destek talebi oluşturabilirsiniz..

-Sorularınız için çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. (0216 627 62 72)