Tezsiz YL Yedek Kontenjanları (Uzaktan Eğitim Programları dahil)

Yedek olarak kayıt hakkı kazanan Tezsiz (Örgün ve Uzaktan) Yüksek Lisans öğrenci listesi ve öğrenci numaraları için tıklayınız.

Tezsiz YL Yedek Kontenjanları (Uzaktan Eğitim Programları dahil) birimlerin web sayfalarında ilan edilmiştir.

Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsü

Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Fen Bilimleri Enstitüsü

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Sosyal Bilimler Enstitüsü

->Tezsiz örgün ve uzaktan eğitim yüksek lisans programlarına kayıt hakkı kazanan tüm öğrencilerimiz birimlerin web sayfalarında ve yukarıdaki listede ilan edilen öğrenci numaralarına ücret ödemelerini yaparak gerekli belgeleri ilgili enstitülere 11/09/2015 tarihi akşamına kadar teslim ederek kesin işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

bys.marmara.edu.tr adresinden öğrenci numaralarının başına 'o' harfi ekleyerek (Örn: o199915001) ve şifre alanına da başvuru sisteminde kullandığınız şifreyi girerek sisteme giriş yapabilirsiniz.

Başvuru sistemindeki şifrenizi hatırlamıyorsanız bys.marmara.edu.tr adresinden şifremi unuttum seçeneğinden şifre alabilirsiniz.

->Şifre oluşturma sonrası sisteme giriş yaparak

• Ödeme yapılması gereken öğrenim ücreti miktarı BYS den görüntülenebilir.
  • Öğrenim ücreti ödemesi gerçekleştirildikten sonra takvim.marmara.edu.tr adresinde belirtilen tarihlerde ders kayıtlanması yapılabilir.

->Tezsiz Lisansüstü öğrencilerinin öğrenim ücreti ödemeleri, harc.marmara.edu.tr adresinden “World” özelliğine sahip kredi kartları ile her dönem için 6 taksit olarak ödenebilecektir. İlgili sayfadan yönlendirileceğiniz 3d Secure YKB online ödeme sayfasında “World” özellikli kredi kartınızla taksitli olarak; “World” özelliği olmayan kredi kartınızla ise tek çekim olarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

->Taksitlendirme Yapı ve Kredi Bankası tarafından sadece world özellikli kartlar ile gerçekleştirilecek olup taksitli işlemlerde ve tüm kampanya içeriğinde değişiklik yapma hakkı ilgili bankaya aittir. İşlemlerinizde karşılaşabileceğiniz ödeme sorunlarında Yapı ve Kredi Bankası ile iletişime geçmeniz gereklidir. Marmara Üniversitesinin taksitli ödeme işlemlerinde sorumluluğu bulunmamaktadır.

->World özellikli Ticari Kredi Kartları taksitlendirme kampanyasına dahil değildir.

->Kredi kartsız nakit olarak yapacağınız tüm ödeme işlemleri Yapı ve Kredi Bankası şubelerinden yada Yapı ve Kredi Bankası İnternet Şubesinden gerçekleştirilebilir.