Yatay Geçiş (Önlisans) Kontenjanları ve Başvuru koşulları(2013-2014 Bahar Yarı Yılı)

Başvuru ekranı için TIKLAYINIZ.

Kontenjanlar ve başvuru koşulları için TIKLAYINIZ

13,14,15 Ocak 2014 tarihlerinde yukarıda verilecek olan link üzerinden başvuru alınacaktır. İstenen belgeler sisteme yüklenerek ön kayıt yapılacaktır. Öğrenciler başvuru için birimlere gelmeyecektir. Ancak kesin kayıt hakkı kazanırlarsa kesin kayıt tarihlerinde sisteme yükledikleri belgelerin asıllarını getireceklerdir.

*13,14,15 Ocak 2014 tarihlerinde 1. dönemi tamamlamamış, halen sınav aşamasında olan öğrenciler, sisteme transkript belgesi yükleyemeyecekleri için başvuru yapamayacaklardır. Başvurusunu tamamlamış ancak eksik bilgi veya belge ile başvurmuş adaylara e-posta adreslerinden bildirim yapılacaktır, e-posta adreslerine gelen bilgiden sonra 3 gün içerisinde ilgili düzeltmenin yapılması gerekmektedir. Adayın kendisinden kaynaklanan ve e-posta da yaşanan geçikmeden Üniversitemiz sorumlu değildir.

*Kesin kayıt hakkı kazanan adaylar Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına şahsen gelerek kayıt olacaklardır.(29-30 Ocak 2014)

*Başvuru sırasında, geçerli bir e-posta adresi girilmesi zorunludur. Onaylanmayan başvurular hakkında bilgi ve aktivasyon kodları girilen e-posta adreslerine gönderilecektir.

*Başvuru sırasında sorun yaşayan adaylar üst menü de yer alan "destek" başlığından destek talebinde bulunabilirler.