Yedek Sonuçları(Kurum İçi Yatay, ÇAP ve YAP)

Kurum İçi Yatay, ÇAP ve YAP  Yedek öğrenci değerlendirme sonuçları için tıklayınız.

-Asil olarak yerleşen adaylardan kayıt yaptırmayanların yerine "yedek" olarak yerleşen öğrencilerimizin kesin kayıtları 26 - 02 Ekim 2014 tarihleri arasında "Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı"ndan alınacaktır.

Gerekli Belgeler;

-Dilekçe (Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında kayıt sırasında verilecektir.)

-Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna kayıt yaptıracak aday öğrenciler tam teşekküllü Devlet Hastanesinden kurul raporu getireceklerdir. Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya bölümüne kayıt yaptıracak aday öğrenciler, akciğer mikrofilmi getireceklerdir.

Önemli Not:

-Kurum İçi Yatay, ÇAP ve YAP tercihlerine "asil" olarak yerleşen öğreciler, sadece bir bölüm/program için kayıt yaptırabilir.

-Yedek olarak kazanan adaylar listesi, asil olarak kazanan ve kayıt yaptırmayan adaylar belirlendikten sonra ilan edilecektir. Kayıt yaptırmayan asil kadar yedek kontenjan ilan edilecektir. Yedek ilanlar yine bu sayfadan yapılacaktır.

-Posta ile başvuru kabul edilmeyecektir.