Yenilikçi Teknolojiler içeren Öğrenci Kampüs Kart dağıtımı başlıyor.

“Yenilikçi Teknolojiler içeren Öğrenci Kampüs Kart dağıtımı 11.02.2019 tarihinde başlıyor.

15.02.2019 tarihinde Denizbank Kampüs Kartları Üniversite içindeki Yerleşke Geçiş Kontrol ve Ödeme Sistemlerinde kullanıma kapatılacaktır. 16.02.2019 tarihinden itibaren Üniversite içi Geçiş Kontrol ve Ödeme Sistemlerinde PTT anlaşmalı Yeni Kampüs Kartınızı kullanabilirsiniz. Yeni kampüs kartınızı kimilik fotokopiniz ve kimliğinizin aslı ile teslim alabilirsiniz. PTT Kampüs Kart dağıtımı 11.02.2019 tarihinden itibaren başlayacaktır.

PTT Kampüs Kart şifrenizi mobil şubelerden, internet veya Merkez PTT şubelerinden alabilirsiniz. PTT Kampüs Kart şifrenizle PTT yükleme noktalarından veya internet şubesinden yükleme yapılabilir.

PTT Kampüs Kartınızı kullanabilmeniz için şifre alarak aktivasyon yapmanız gerekmektedir.

PTT şubelerinden veya başka bankalardan internet/mobil/atm kanallarından havale/eft ile hesaplarına yükleme yapabilir.

PTT Kampüs Kart hesabına başka bankalardan para yüklemek için;

1. adım: internet/mobil/atm kanallarıyla "Para Transfer / Hesaba EFT" seçilir

2. adım: Alıcı Banka bilgisi "Vakıf Katılım", Alıcı İl: "Ankara", Alıcı Şube: "1840-PTT Para Posta" seçilir

3. adım: PTT Kampüs Kartın arka yüzünde bulunan "Posta Çeki Hesap Numarası" girilir

4. adım: TL cinsinden istenilen tutar girilir ve transfer tamamlanır.

Denizbank kartınızda kalan bakiyenizi 16.02.2019 tarihine kadar Yerleşke içinde bulunan kiosklardan hesabınıza aktarabilir ve ilgili tutarı tüm Denizbank Şubelerinden tahsil edebilirsiniz.

***Denizbank kiosklarından bakiye aktarımı gerçekleştirmemiş veya hesabı bulunmayan kart kullanıcıları 01.03.2019 tarihinden itibaren kalan bakiyeyi, e-cüzdan numaralarını Denizbank Fikirtepe şubesine bildirerek alabilir.

Ptt Kampüs kartınızla ilgili önemli bilgiler

• Kartınızı teslim aldığınız andan itibaren kartınızla ilgili sorumluluğunuz başlamaktadır.
  • Güvenliğiniz için lütfen kartınızın arkasını imzalayınız.
  • Şifrenizi 444 1 788 PTT Çağrı Merkezi'ni arayarak ya da size en yakın PTT işyerinden alabilirsiniz. Şifrenizi PTT İşyerinden veya Pttmatik'lerden değiştiriniz. Güvenliğiniz için kartınızın şifresini diğer kişilerle paylaşmayınız. Çağrı merkezi aracılığı ile şifre alabilmeniz için GSM numaranızın PTT sistemlerinde tanımlı olması gerekmektedir.
  • Şifrenizi belirlerken güvenliğiniz için doğum tarihiniz gibi kolay tahmin edilebilir rakamlar kullanmayınız.
  • Kartınızın şifresini unutmanız halinde 444 1 788 PTT Çağrı Merkezi'ne ya da en yakın PTT işyerine başvurunuz.
  • Kartınızın kaybolması veya çalınması halinde lütfen en kısa sürede 444 1 788 no.lu PTT Çağrı Merkezi'ni arayınız.
  • Ev / iş adresiniz veya diğer iletişim bilgilerinizdeki değişiklikleri 15 (on beş) gün içinde en yakın PTT işyerine bildirmeniz gerekmektedir.
  • Kampüs Kartınızı kullanabilmeniz için İnternet, PTT Çağrı Merkezi (4441788), Yerleşkelerde bulunan PTT Mobil Şube kanallarından şifre belirleyerek hesap aktivasyon işlemini gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
  • PTT Kampüs Kart hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

*Yeni Kampüs Kart Dağıtım Takvimine http://dosya.marmara.edu.tr/oidb/kampuskartdagitim_plan_ptt_duyuru_v3.pdf bağlantısından ulaşabilirsiniz.

Yeni Kampüs Kartınızla ilgili tüm işlemler için 4441788 numaralı PTT Çağrı Merkezinden bilgi alabilirsiniz.”