Yüzde Onluk Başarı Sıralaması(2016-2017 Güz Dönemi)

Üniversitemiz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi yüzdelik dilim başarı sıralamasına giren öğrencilerimiz 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Döneminde  öğrenim ücretlerini birinci öğretim öğrencileri için belirlenen öğrenci katkı payı kadar ödeyeceklerdir.

-İlan edilen başarı sıralamasına itiraz etmek isteyen öğrencilerimiz, listenin ilan tarihinden itibaren 7 gün içinde dilekçe ile Rektörlük binası karşısında bulunan daire başkanlıkları binası 'Evrak Kayıt' birimine teslim ederek başvuruda bulunabilirler.

-Evrak kayıt birimine teslim edilmeyen dilekçeler dikkate alınmaz.

-Başvuru sonuçları kişilerin dilekçelerinde beyan ettikleri telefon numaralarına yada e-posta adreslerine yapılacak inceleme sonucunda bildirilecektir.

-Öğrencilerimizin başarı sıralamasına girebilmesi için alttan ders eksiğinin bulunmaması ve başarısız dersinin olmaması gerekmektedir.

-Ücret iadeleri BYS (Bilgi Yönetim Sistemi) de kayıtlı olan IBAN'a yapılacaktır.

-2016-2017 güz yarıyılı sonunda hesaplanan %10'luk dilim ücret iadenizin yapılabilmesi için Banka bilgilerinizi 23.02.2017 tarihine kadar BYS sistemi üzerinden iletişim bilgileri alanına girmeniz gerekmektedir.

*Harç iade formu

Atatürk Eğitim Fakültesi

Hukuk Fakültesi

İktisat Fakültesi

İşletme Fakültesi

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu

*Hesaplamaları tamamlanmayan birimlerin listeleri daha sonra eklenecektir.