Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Başvurusu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında Üniversitemizin eğitim dili %100 Türkçe olan programlarına kayıtlanan ve sadece 1. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek olan "Zorunlu Yabancı Dil Muafiyet Sınavı" 13 Ekim 2023 Cuma günü saat 15:00’da kayıtlı olduğunuz birimde yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Sınava girebilmek için Öğrenci Bilgi Yönetim Sisteminden (BYS) online olarak başvuruda bulunmanız gerekmektedir. Başvurular 2 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 10:00'da başlayacak olup 8 Ekim 2023 Pazar günü saat 23.59'da sona erecektir.

Başvurularınızı Öğrenci Bilgi Yönetim Sisteminde (BYS) sol ekranda yer alan “TALEP ve BAŞVURU İŞLEMLERİ” başlığı altındaki “Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Başvurusu” sekmesi üzerinden müfredatınızda yer alan ve muaf olmak istediğiniz yabancı dil alanını seçerek muafiyet sınav talebinizi iletebilirsiniz.

Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) ekran görüntü örneği için tıklayınız.