2018-YKS Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri

2018-YKS Ek Yerleştirme Sonuçlarına göre Üniversitemize yerleşen adaylar;


2018-YKS Ek Yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup Ek Yerleştirme kesin kayıtları,01-05 Ekim 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar  yerleştirildiği Fakülte/Yüksekokul Öğrenci İşleri tarafından alınacaktır. Adayların kayıt işlemleri için şahsen başvurmaları gerekmektedir. Diğer detaylar için kılavuzu inceleyiniz.

 

*Kayıt hakkı kazanan adayların, kayıt süresi içerisinde  Fakülte/Yüksekokul Öğrenci İşleri başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir. 

*Bir yükseköğretim kurumundan mezun veya yükseköğretim kurumunda kayıtlı olan adaylar Üniversitemize kayıt için lise diploması aslını getirmek zorundadırlar.

*Liseden henüz mezun olamayan adaylar, lisesinden mezun durumda olduğuna dair imzalı yazı getireceklerdir. 

 

*Öğrenci Numarası ile Yapı Kredi Bankası Şubelerinden katkı payı ücreti yatırılacaktır.

*Öğrenci numaranızı öğrenmek için tıklayınız.

Kayıt için gerekli belgeler, diğer işlemler ve katkı payı tutarı bilgisini içeren kılavuz için tıklayınız.

Yeni kayıt kılavuzu için tıklayınız.

  

Eğitim Dili %30 veya Tamamen Yabancı Dil olan (Hazırlık Sınıfı) bölümler için 9 Ekim 2018 Salı günü Saat:10.00’da yabancı Dil Yeterlilik Sınavı yapılacaktır. 

İngilizce, Almanca, Fransızca için Yabancı Diller Yüksekokulu (Göztepe Yerleşkesi) Sınav bilgisi için tıklayınız.

Arapça için 9 Ekim 2018 Salı günü Saat:10:00'da yabancı Dil Yeterlilik Sınavı yapılacaktır.  İlahiyat Fakültesi  (Bağlarbaşı Yerleşkesi) Sınav bilgisi için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM