Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal Programları Başvuruları

Kurumici_cap_yap_2014_yeterlik_listesi_sınav yerleri için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.  Başvuru süresi uzatılmıştır. 11 Eylül 2014 saat 15.00'a kadar, başvurabilirsiniz.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı “Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal Programları Başvuruları

08-10 Eylül 2014 tarihleri arasında yukarıda verilen link üzerinden yapılacaktır.

Herhangi bir belge teslimine gerek yoktur. Başvurular tamamen başvuru sisteminden yapılacaktır.

Kurum içi Yatay Geçiş yönergesi için tıklayınız.

Çift Anadal / Yandal yönergesi için tıklayınız.

Kontenjanlar için tıklayınız.

*Yabancı Dil Yeterlik Sınavı 12 Eylül 2014 Cuma saat:10.00'da Yabancı Diller Yüksekokulu ve İlahiyat Fakültesi tarafından yapılacaktır. Sınav yerleri için tıklayınız.

Eğitim dili İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça (Hazırlık Sınıfı olan) veya %30 İngilizce diploma programlarını tercih eden öğrencilerin “yabancı dil yeterlik sınavına” girmeleri zorunludur. İlgili sınavdan başarısız olan öğrencilerin Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal değerlendirme işlemleri yapılmayacaktır.

**Tarih değişikliği yapıldı. Atatürk Eğitim Fakültesi Özel Yetenek Sınavı 16 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da Atatürk Eğitim Fakültesinde yapılacaktır. Sınava girecekler listesi tıklayınız.

**Tarih değişikliği yapıldı. Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı 16 Eylül 2014 tarihinde Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulunda yapılacaktır. Sınava girecekler listesi tıklayınız.

*Tarih değişikliği yapıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı 15 Eylül 2014 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesinde yapılacaktır. Sınav saatleri ve detaylar için tıklayınız. Sınava girecekler listesi tıklayınız.

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 12.09.2014 21:58:23 tarihinde güncellenmiştir.