Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal Programları Başvuruları

Kurumici_cap_yap_2014_yeterlik_listesi_sınav yerleri için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.  Başvuru süresi uzatılmıştır. 11 Eylül 2014 saat 15.00'a kadar, başvurabilirsiniz.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı “Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal Programları Başvuruları

08-10 Eylül 2014 tarihleri arasında yukarıda verilen link üzerinden yapılacaktır.

Herhangi bir belge teslimine gerek yoktur. Başvurular tamamen başvuru sisteminden yapılacaktır.

Kurum içi Yatay Geçiş yönergesi için tıklayınız.

Çift Anadal / Yandal yönergesi için tıklayınız.

Kontenjanlar için tıklayınız.

*Yabancı Dil Yeterlik Sınavı 12 Eylül 2014 Cuma saat:10.00'da Yabancı Diller Yüksekokulu ve İlahiyat Fakültesi tarafından yapılacaktır. Sınav yerleri için tıklayınız.

Eğitim dili İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça (Hazırlık Sınıfı olan) veya %30 İngilizce diploma programlarını tercih eden öğrencilerin “yabancı dil yeterlik sınavına” girmeleri zorunludur. İlgili sınavdan başarısız olan öğrencilerin Kurum içi Yatay Geçiş ve Çift Anadal/Yandal değerlendirme işlemleri yapılmayacaktır.

**Tarih değişikliği yapıldı. Atatürk Eğitim Fakültesi Özel Yetenek Sınavı 16 Eylül 2014 tarihinde saat 10.00'da Atatürk Eğitim Fakültesinde yapılacaktır. Sınava girecekler listesi tıklayınız.

**Tarih değişikliği yapıldı. Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı 16 Eylül 2014 tarihinde Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulunda yapılacaktır. Sınava girecekler listesi tıklayınız.

*Tarih değişikliği yapıldı. Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek Sınavı 15 Eylül 2014 tarihinde Güzel Sanatlar Fakültesinde yapılacaktır. Sınav saatleri ve detaylar için tıklayınız. Sınava girecekler listesi tıklayınız.