Başkanın Mesajı

Global dünyada yaşanan değişimler karşısında her kurum ve kuruluşun olduğu gibi üniversitelerin de kendi varlıklarını sürdürmeleri gerekir. Tercih edilen bir üniversite olmaları için gelişmeleri ve değişimleri yakından takip ederek çağın gerektirdiği eğitim-öğretim düzeyine çıkmaları ve kaliteli eğitim-öğretim hizmeti vermeleri ile olabilmektedir.

Başkanlığımız, Üniversitemize gelen tüm öğrencilerin, öğrenimleri boyunca ilgili tüm işlemlerinin yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere uygun olarak yerine getirilmesinden sorumludur.

Her zaman insan merkezli Üniversite yönetim anlayışımız ile hizmetimizden yararlanacak olan öğrencilerimizi önemseyen bir yaklaşım içerisinde, kişisel kalitenin ve geleceğin yapı taşlarının kurulduğu, insan yaşamının en önemli dönemi olmasının bilincinde olarak hizmet veriyoruz.

Özlem  GÜNGÖR

Öğrenci İşleri Daire Başkanı

Bu sayfa Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından en son 29.11.2023 21:28:06 tarihinde güncellenmiştir.