2014 Kurumlar Arası Yatay Geçiş Sonuçları

2014 Yatay Geçiş Sonuçları için Tıklayınız.

MÜ Göztepe Kampüsü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında 03.09.2014 - 04.09.2014 tarihlerinde saat:16.00’a kadar alınacaktır.

Aşağıda ki belgelerin asıllarının getirilmesi zorunludur.

Ön kayıt sırasında ki bilgilerde farklılı olması durumunda adayın kaydı yapılamaz.

Not:*Bütün programlara yatay geçişlerde ders intibakları yapıldıktan sonra öğrenciye önceki yarıyıllardan/yıllardan dersler aldırılabilir. Bundan dolayı yıl kayıpları meydana gelebilir.

• Kesin Kayıtta istenen bilgi ve belgeler;

1.         ÖSYS yerleştirme puan çıktısı ve ÖSYS sonuç çıktısı.

2.         2 Fotoğraf

3.         Dilekçe (Kesin kayıt sırasında MÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından verilecektir.)

4.         Ön kayıt sırasında sisteme yüklenen belgelerin asılları.(Transkript, disiplin cezası hk. belge,  müfredat, ders içerik.)

5.         II.Öğretim Bölüm/Programlardan I.Öğretim Bölüm/Programlarına yatay geçiş hakkı kazanan, %10 başarı belgesi aslı.

6.         TC Kimlik aslı.

7.         Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği ve Sağlık Bilimleri Fakültesinin tüm bölümleri için Devlet Hastanesinden tam teşekküllü Sağlık Kurulu Raporu istenecektir.

8.         2013-2014 Bahar dönemine ait güncel öğrenci belgesi

*Kesin kayıt sırasında, başvuruların şahsen veya noter vekâletli kişiler tarafından yapılması zorunludur.