2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu Duyurusu

2019-2020 Yaz Okulu için;

  • Yaz okulu ön kayıt işlemleri, (Ders seçme, ücret yatırma) 16 Temmuz 2020 saat 23:59 kadar uzatılmıştır.
  • 17-22 Temmuz 2020 (Saat:23.59 son) tarihleri arasında açılması kesinleşen dersler ilan edilecektir bu tarihlerde açılmayan dersin yerine ders seçebilir, ücretini yatırabilirsiniz, ayrıca misafir öğrenci olarak kayıt yaptırabilir açılan derslere kayıt yaptırabilirsiniz.

AÇILMASI KESİNLEŞEN DERSLER İÇİN TIKLAYIN/DOKUNUN

Misafir öğrencilerimiz, 06-16 Temmuz 2020 açılması önerilen derslere ön başvuru tarihinde başvuru sistemimiz olan basvuru.marmara.edu.tr üzerinden öncelikle sisteme kayıtlanarak, açık olan 2019-2020 Yaz Okulu başvurusuna tıklayarak işlemlerine devam edeceklerdir. Detaylı bilgi misafir öğrenciler için hazırlanmış olan kılavuzumuzda yer almaktadır.

 

Marmara Üniversitesi öğrencileri, 06-16 Temmuz 2020 açılması önerilen derslere ön kayıt tarihinde Bilgi Yönetim Sistemimiz olan bys.marmara.edu.tr adreslerinden giriş yaparak devam edeceklerdir. Detaylı bilgi Üniversitemiz öğrencileri için hazırlanmış olan kılavuzumuzda yer almaktadır.

 

Üniversitemiz Öğrencileri; açılmayan ders/derslerin yerine farklı üniversitelerden alacakları ders/dersler için bys ekranlarında bulunan "YAZ OKULU DERS BAŞVURU" butonunu kullanarak açılan ekranda "KURUM DIŞI DERS TALEBİ EKLE" ile devam ederek fakültelerine başvuru yapabileceklerdir.

Üniversitemiz öğrencisi olup kendi biriminde açılmayan ders/dersleri farklı birimlerden almak isteyen öğrenciler bys ekranlarından "YAZ OKULU DERS BAŞVURU" butonunu kullanarak açılan ekranda "DERS TALEBİ EKLE" ile devam ederek başvuru yapabileceklerdir.

Marmara Üniversitesi 2019-2020 Yaz Okulu süreçleri ile ilgili olarak öğrenmek istediğiniz tüm bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

AÇILMASI ÖNERİLEN DERSLER İÇİN *TIKLAYIN/DOKUNUN.

* Açılması önerilen derslere ait gün, saat ve diğer bilgiler değişiklik gösterebilir.

YAZ OKULU TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN/DOKUNUN.

MİSAFİR ÖĞRENCİLER YAZ OKULU İŞLEMLERİ KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN/DOKUNUN.

MARMARA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ YAZ OKULU İŞLEMLERİ KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN/DOKUNUN.

2019-2020 Yaz Okulu Ders Saat Ücretleri İçin Tıklayın/Dokunun. 

2019-2020 Yaz Okulu Ücret Katları İçin Tıklayın/Dokunun.

2019-2020 Yaz Okulu Örnek Ücret Hesaplama İçin Tıklayın/Dokunun.

Marmara Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi İçin Tıklayın/Dokunun.

İlk Şifre Oluşturma Video

HIZLI ERİŞİM