2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Bahar yarıyılı Ders Çakışması Başvuru Dilekçesi

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında öğrencilerin ders programında çakışma
olması hakkında alınan 02 Mart 2021 tarihli Senato Kararı doğrultusunda;
öğrenciler, ders programında çakışma olması durumunda 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar
bulunabilir. Öğrencilerin çakışma nedeniyle kayıt olabilecekleri azami ders sayısı iki (2) olarak belirlenmiştir.

Başvurular https://oidb.marmara.edu.tr/cakisan-derse-kayit-basvuru bağlantısı üzerinden 12.03.2021 tarih ve saat 23:59 a kadar alınacaktır. Dilekçenin ön kontrolü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri tarafından yapıldıktan sonra ilgili Birimin Öğrenci İşlerine yönlendirilecektir. Birim Öğrenci İşleri Değerlendirme ve Ders Kayıt işlemlerini Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının ön onayı sonrası işleme alacaktır. Öğrenciler kısa mesaj (SMS), e-posta ve BYS üzerinden bilgilendirilecek olup çakışma nedeniyle ders kayıt taleplerinde birden fazla form ve/veya dilekçe gönderiminde son kayıt esas alınacaktır.