2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM ÜCRET ÖDEMELERİ

Öğrencilerimiz 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı eğitim-öğrenim ücret ödemelerini anlaşma yaptığımız Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankasına aşağıda belirttiğimiz yöntemlerle 30 Eylül -14 Ekim 2020 tarihleri arasında yapabilirler.

• Üniversitemizde yapılacak olan ödemeler Güz ve Bahar Yarıyıllarında akademik takvimimizde belirlenen tarihlerde olmaktadır.(takvim.marmara.edu.tr)

• Nakit indirimi uygulanmamaktadır.

• 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılına ait eğitim-öğrenim ücret tutarları https://harc.marmara.edu.tr adresine öğrenci numaraları girilerek öğrenilebilir ve kredi kartlarıyla ödeme yapılabilir.

• Belirtilen bankalar dışındaki ödemelerde farklı kredi kartları ile tek çekim harc.marmara.edu.tr adresi üzerinden işlem yapılabilmektedir.

Eğitim-öğrenim ücretleri Türk Lirası olanlar;

Halk Bankası

• Paraf kart ile dönemlik 6 taksit şeklinde,(harc.marmara.edu.tr adresinden öğrenci numaranız ile sorgu yapıp ödeme yapabilirsiniz)
  • Halk Bankası elektronik tahsilat işlemlerinden (internet şube, diyalog, mobil bankacılık, ) tek çekim,
  • ATM' den Nakit tek seferde (2020-2021 Güz Dönemi)

Türkiye Vakıflar Bankası

• Vakıfbank Kredi Kartları ile dönemlik 6 taksit şeklinde,(harc.marmara.edu.tr adresinden öğrenci numaranız ile sorgu yapıp ödeme yapabilirsiniz)
  • Vakıfbank elektronik tahsilat işlemlerinden (internet şube, mobil bankacılık, ) tek çekim,
  • ATM' den Nakit tek seferde (2020-2021 Güz Dönemi)

Ziraat Bankası

• Ziraat Bankası Kredi Kartları ile dönemlik 6 taksit şeklinde, (harc.marmara.edu.tr adresinden öğrenci numaranız ile sorgu yapıp ödeme yapabilirsiniz)

Eğitim-öğrenim ücretleri USD (Amerikan Doları) olanlar;

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılına ait eğitim-öğrenim ücretleri USD (Amerikan Doları) cinsinden olan öğrenciler;

Dönemlik tanımlanan öğrenim ücretlerinin tamamını sadece “Halk Bankası Şubelerine” yapabilirler. USD (Amerikan Doları) cinsinden ödemelerde taksit yapılmaz.

Öğrenim ücretinin hesaplanması ve ödeme yöntemleri ile ilgili tereddüt ettiğiniz konularda bilgi almak için burs.ogrenim@marmara.edu.tr e-mail adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü