2021-2022 YAZ OKULU İŞLEMLERİ

Misafir Öğrencilerimiz;  Üniversitemizden yaz okulunda misafir öğrenci statüsünde ders almak isteyen öğrencilerin başvuruları akademik takvimde belirtilen 4-18 Temmuz 2022 tarihleri arasında basvuru.marmara.edu.tr web adresi üzerinden yapılacaktır.

Kesinleşen dersler 19 Temmuz 2022'de ilan edilecek olup, kesin kayıt işlemleri 20-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.Yaz Okulu dersleri 25 Temmuz 2022'de başlayacaktır.

Öğrenciler belirtilen başvuru tarihleri arasında Online Başvuru Sistemi üzerinden giriş yaptıktan sonra açılması planlanan derslere Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) üzerinden kayıt işlemini gerçekleştireceklerdir.

Yaz okulu ile ilgili tüm başvuru ve kayıt işlemleri Marmara Üniversitesi Başvuru Sistemi olan basvuru.marmara.edu.tr adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Yaz okulu başvuru ve kayıtları için üniversitemize bizzat gelmenize gerek olmayıp, dersler yüz yüze yürütülecektir.

Detaylı bilgi, misafir öğrenciler için hazırlanmış olan kılavuzda yer almaktadır.

Kılavuz için Tıklayınız/Dokununuz.

Marmara Üniversitesi Öğrencilerimiz ise yaz okulunda ders almak için 4-18 Temmuz 2022 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemimiz olan bys.marmara.edu.tr adresi üzerinden giriş yaparak başvurularını gerçekleştireceklerdir. Marmara Üniversitesi Öğrencilerinin Yaz Okulu ders kayıtları için sadece  Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) üzerinden işlem yapmaları yeterlidir.

Kesinleşen dersler 19 Temmuz 2022'de ilan edilecek olup, kesin kayıt işlemleri 20-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yaz Okulu dersleri 25 Temmuz 2022'de başlayacaktır.

Detaylı bilgi için hazırlanmış olan kılavuzu inceleyiniz.

Kılavuz için Tıklayınız/Dokununuz.

YAZ OKULU TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

AÇILMASI ÖNERİLEN DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ.

2021-2022 Yaz Okulu Ders Ücretleri İçin Tıklayınız.

2021-2022 Yaz Okulu Ücret Katları İçin Tıklayınız.

2021-2022 Yaz Okulu Ücret Hesaplama Örneği için Tıklayınız.

Marmara Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi İçin Tıklayınız.

Üniversitemiz Yerleşkeleri için Tıklayınız.