2021 DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ve DGS-Ek Yerleştirme Mazeretli Kayıt Hakkında

2021 DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ve DGS-Ek Yerleştirme İşlemlerinde Kayıt Tarihlerinde Kayıt Yaptıramayan Adaylar Hakkında;

DGS (Dikey Geçiş Sınavı) ile Üniversitemize yerleştirilen ve  24 Eylül tarihine kadar kayıt yaptırmamış adayların Son Başvuru tarihi 08.10.2021' dir. Bu tarihe kadar başvurması durumunda adayın mazereti Üniversitemiz tarafından değerlendirilerek mazereti kabul edilenlerin kaydı yapılacaktır.

DGS-Ek Yerleştirme işlemleri tamamlandığında, son kayıt tarihinden itibaren 10 İş günü içerisinde başvurması durumunda adayın mazereti Üniversitemiz tarafından değerlendirilerek mazereti kabul edilenlerin kaydı yapılacaktır.

Mazeretli Kayıt İçin Teslim Edilmesi Gerekenler:

*Mazeret dilekçesi,

*Mazeretini kanıtlayan belge

*Kayıt için Gerekli Tüm Belgeler (2021- DGS Yeni Kayıt Belgeleri için Tıklayınız.)

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:

Mazeretli kayıt için başvuru ve kayıt işlemleri Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından Göztepe kampüsünde alınacaktır.