2021 - YKS İKİNCİ EK YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN DİKKATİNE

2021- YKS İkinci Ek Yerleştirme işlemleri tamamlanmış olup İkinci Ek Yerleştirme kesin kayıtları;

e-Kayıt yaptırmak isteyen adaylar için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-Devlet kapısı üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak, https://www.turkiye.gov.tr/yok-universite-ekayit adresi üzerinden 26-31 Ekim 2021 tarihleri arasında elektronik kayıt işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir.

e-Kayıt uygulaması kullanmayan/kullanamayan adayların kayıtları 26 Ekim-01 Kasım 2021 Pazartesi günü mesai bitimine kadar  yerleştirildiği birimin Öğrenci İşleri tarafından alınacaktır. Adayların kayıt işlemleri için (e-Kayıt işlemi yapmayanlar) şahsen başvurmaları gerekmektedir.

Detaylı bilgi için Tıklayınız.

*Kayıt yaptıran öğrencilerimiz ders seçimleri için birim öğrenci işleri İle irtibata geçebilirler.

*İkinci Öğretim/Uzaktan Eğitim programlarına yerleşen öğrenciler Öğrenci Numaralarını öğrendikten sonra harç ücretlerini harc.marmara.edu.tr üzerinden yatırabilirler.