2021 YKS MAZERETLİ KAYIT İŞLEMLERİ HAKKINDA

2021 YKS Merkezi Yerleştirme, Ek Yerleştirme ve 2. Ek Yerleştirme İşlemlerinde Kayıt Tarihlerinde Kayıt Yaptıramayan Adaylar Hakkında;

2021 YKS kılavuzlarında yayımlanan kayıt tarihlerinde kayıt yaptıramayan adayların kayıt tarihinin bitiş tarihinden itibaren 3 hafta içinde (Son Başvuru tarihi 01.10.2021) başvurması durumunda adayın mazereti Üniversitemiz tarafından değerlendirilerek mazereti kabul edilenlerin kaydı yapılacaktır. 3’üncü haftanın son günü mesai bitiminden sonra yapılan başvurular değerlendirilmeyecektir.

Mazeretli Kayıt İçin Teslim Edilmesi Gerekenler:

*Mazeret dilekçesi,

*Mazeretini kanıtlayan belge

*Kayıt için Gerekli Tüm Belgeler (2021- YKS Yeni Kayıt Kılavuzu İçin Tıklayınız.)

ÖNEMLİ HATIRLATMALAR:

Mazeretli kayıt için  başvuru ve kayıt işlemleri Rektörlük Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından Göztepe kampüsünde alınacaktır.