2021 YKS SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT İŞLEMLERİ

e-Kayıt için e-Devlet üzerinden kayıt yaptıracak adaylar PTT şubelerinden temin ettikleri e-Devlet şifresi ile https://www.turkiye.gov.tr adresinden giriş yaparak tüm programlar için kayıt işlemlerini 04-08 Eylül 2021 tarihleri arasında tamamlayabilirler.

e-Devlet üzerinden kayıt yaptırmış olan adaylarımızın Üniversitemize herhangi bir belge teslim etmelerine gerek yoktur.

Covid-19 Pandemisi sebebi ile tüm adaylarımızın e-Kayıt yaptırarak işlemlerini tamamlamaları rica olunur.

Sadece lise bilgileri mevcut olmayan veya çeşitli nedenlerle e-Kayıt işlemi yaptıramayan öğrencilerimiz kayıt işlemlerini yerleştirme sonuç belgelerinde belirtilen kayıt adreslerinde 09 Eylül- 10 Eylül 2021 tarihleri arasında bireysel gelerek kayıt yaptırabilirler.

2021 YKS Sonucu Üniversitemize yerleşen adayların YKS Yeni Kayıt Kılavuzunu dikkatlice incelemeleri gerekmektedir. İlgili kılavuzda yeni kayıt işlemleri ile ilgili tüm hususlara yer verilmiştir.

Öğrenci numaranızı öğrenmek için ÖSYM verilerinin sisteme aktarılması gerekmektedir. Tüm bu işlemler 03.09.2021 Cuma Günü saat:23:59 ' a kadar tamamlanmış olacaktır.

2021- YKS Yeni Kayıt Kılavuzu İçin Tıklayınız.