2022-2023 EĞİTİM/ÖĞRETİM YILI SAĞLIK LİSANS TAMAMLAMA YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ

Sağlık Alanında Lisans Tamamlama yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 30 Eylül- 5 Ekim 2022 (23:59) tarihleri arasında, kayıt işlemleri ise 30 Eylül-7 Ekim 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu süreler içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

Yerleşen adaylardan önlisans öğrenimlerini yurt dışında tamamlayanların kayıt işlemleri Sağlık Bilimleri Fakültesin tarafından alınacak olup, elektronik kayıt yapmayacaklardır.

Kayıt Sırasında alınacak Belgeler;

-Diploma veya mezuniyet belgesi (Aslı, imzalı, onaylı, mühürlü),

-Transkript belgesi (Aslı, imzalı, onaylı, mühürlü),

-Yerleştirme sonuç belgesi,

-Nüfus Cüzdanı aslı (Sadece gösterilecektir.)

Katkı Payı Öğrenim Ücreti 231,50 TL’dir.

• -https://harc.marmara.edu.tr/ adresinden kredi kartları ile,
  • Halk Bankası ATM’ lerinden öğrenci numaraları ile
  • Halk Bankası Elektronik Tahsilat işlemlerinden (İnternet Şube, Diyalog, Mobil Bankacılık) yatırabililer.

Daha önceki Üniversitesinden alınmış ders içerikleri (Muafiyet için gereklidir. Kayıt işleminden sonra 10 iş günü içerisinde de getirilebilir.)

Kayıt işlemleri sırasında aşağıdaki hususlara dikkat edilecektir;

• Yanlış beyanda bulunan adayın kaydı alınmayacaktır.
  • Mezuniyet tarihi Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının belirttiği tarihinden sonra olan adayların kayıtları alınmayacaktır.

Bu nedenle belgelerde mezuniyet tarihlerinin belirtilmiş olması gerekmektedir.