2022-2023 YAZ OKULU İŞLEMLERİ

Marmara Üniversitesinde Yaz Okulu, Akademik Takvimde ilan edilen tarihlerde Marmara Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi kapsamında yürütülmektedir. Yaz okulu ile ilgili başvuru ve kayıt işlemleri online olarak gerçekleştirilecektir. Yaz okulu başvuru ve kayıt işlemleri için Üniversitemize bizzat gelmenize gerek yoktur. Dersler yüz yüze yürütülecektir.

Yaz Okulu dersleri 24 Temmuz 2023'de başlayacaktır. Kesinleşen dersler 18 Temmuz 2023 tarihinde ilan edilecek olup kesin kayıt işlemleri 19-23 Temmuz 2023 tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi (BYS) üzerinden gerçekleştirilecektir.

 

YAZ OKULU TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ.

AÇILMASI ÖNERİLEN DERSLER İÇİN TIKLAYINIZ.

 

Misafir Öğrenciler

Misafir öğrenci statüsünde ders almak isteyen öğrenciler başvurularını 10-16 Temmuz 2023 tarihleri arasında Online Başvuru Sistemi olan basvuru.marmara.edu.tr web adresi üzerinden yapacaklardır. Ders kaydı ve ücret ödemesi için  Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi (BYS)  web adresi kullanılacaktır.

Başvuru işlemi ile ilgili detaylı bilgi için lütfen kılavuzu inceleyiniz. Tıklayınız/Dokununuz.

 

Marmara Üniversitesi Öğrencileri

Yaz okulundan ders almak isteyen Marmara Üniversitesi öğrencileri 10-16 Temmuz 2023  tarihleri arasında Öğrenci Bilgi Yönetim Sistemi (BYS)  üzerinden giriş yaparak başvurularını gerçekleştireceklerdir.

Detaylı bilgi için lütfen kılavuzu inceleyiniz. Tıklayınız/Dokununuz.

 

2022-2023 Yaz Okulu Ders Ücretleri İçin Tıklayınız.

2022-2023 Yaz Okulu Ücret Katları İçin Tıklayınız.

2022-2023 Yaz Okulu Ücret Hesaplama Örneği için Tıklayınız.

Marmara Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi İçin Tıklayınız. 

Üniversitemiz Yerleşkeleri için Tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM