2022- DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS) EK YERLEŞTİRME SONUCU ÜNİVERSİTEMİZE KAYIT İŞLEMLERİ

DGS EK Kayıt Tarihleri: 19-20 Ekim 2022 (e-Devlet Üzerinden Elektronik Kayıt)

2022 Dikey Geçiş Sınavı (DGS)  Ek yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının e-Devlet üzerinden sunduğu "Üniversite E-Kayıt" uygulamasını tıklayarak 19-20 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

E-Kayıt uygulamasını kullanacak adayların kayıt işlemleri için önceden “Üniversite e-Kayıt Kullanım Kılavuzu” nu incelemeleri yararlı olacaktır. E-Kayıt işlemleri için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Üniversite E-kayıt Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

e-Devlet üzerinden e-Kayıt işlemini tamamlayan öğrenciler, kayıt için herhangi bir belge teslimi yapmayacaklardır.

Üniversite E-Kayıt uygulamasından kayıt işlemini tamamlayamayan adaylar 19-24 Ekim 2022 tarihleri arasında yerleştikleri birime bizzat başvuruda bulunarak kayıt belgeleri ile birlikte bireysel kayıt olabileceklerdir. Kayıt işlemleriniz öncesi kayıt kılavuzunu incelemeniz faydalı olacaktır.

Üniversitemiz 2022 DGS Ek kayıt kılavuzu için tıklayınız.

Yerleşke Bilgileri İçin Tıklayınız.

Akademik Takvim için Tıklayınız.